Agenda

Op deze pagina staan events waarbij FAA of FAA-leden bij betrokken zijn of die door FAA worden georganiseerd.

Aankomende events

19 oktober 2021: Wie is er baas in jouw buik?
Feminists Against Ableism organiseerde samen met De Bovengrondse, Humanistisch Verbond en Pakhuis de Zwijger een FemCity-programma rondom seksuele en productieve rechten vanuit een gehandicapt perspectief: Baas in gehandicapte buik. Wie is er baas in jouw buik? is hierop een vervolg, dat in het teken staat van prenataal testen. Het programma is live bij te wonen of te volgen via een livestream. Volg deze link voor meer informatie.

22 oktober 2021: Chedda bij Late Night Talks
Onze Chedda is aanwezig bij Late Night Talks in Pakhuis de Zwijger. Volg deze link voor meer informatie en om kaarten te reserveren.

Afgelopen events

18 oktober 2021: Critical Diversity Conference Eindhoven
De Design Academy Eindhoven organiseert de Critical Diversity Conference, die in het teken staat van diversiteit en inclusiviteit. Onze fantastische Eline zal op maandag 18 oktober van 19.45 tot 20.15 een lecture geven. Het programma is zowel op locatie als via een livestream te volgen. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op deze link.

29 juni 2021: #SamenOfNiet van GeenDorHout
GeenDorHout organiseerde de actie #SamenOfNiet als tegengeluid bij het versoepelen van de coronamaatregelen, die ervoor zorgden dat een deel van de samenleving openkon, ten koste van een ander deel van de samenleving. De livestream is hier terug te kijken.

26 mei 2021: Talk van Xandra bij de film Ada
Deze week (25 t/m 29 mei) gaat de film Ada, over seks, sekswerk en handicap in première. De film is erop gericht het taboe dat rust op de intersectie seks en handicap te doorbreken en wil hierover het gesprek op gang brengen. Via deze link kan je meer informatie vinden over de film en een ticket (van 3 euro) bestellen om de film digitaal te kunnen bekijken. Op 26 mei om 20.30 uur geeft onze Xandra een bijbehorende talk over seksualiteit en handicap.
De film is met name gericht op sekszorg, maar FAA beseft dat gehandicapte mensen ook naar reguliere sekswerkers gaan en wil op geen enkele manier de illusie werken dat sekszorg beter is dan regulier sekswerk.

11 mei 2021: Baas in gehandicapte buik
Feminists Against Ableism organiseerde samen met De Bovengrondse en Pakhuis de Zwijger een FemCity-programma rondom seksuele en productieve rechten vanuit een gehandicapt perspectief. Het programma (inclusief ondertiteling) is gratis terug te kijken via deze link.

7 maart 2021: Women’s March NL
Tijdens deze Women’s March was onze Mira spreker. Kijk, luister en lees haar speech hier terug.

8 maart 2020: Women’s March NL
Tijdens deze Women’s March was onze Chedda spreker. Kijk, luister en lees haar speech hier terug.

9 maart 2019: Women’s March NL
Tijdens deze Women’s March was onze Annika spreker. Kijk, luister en lees haar speech hier terug.